elmúlás

megszületünk.élünk.meghalunk.

megszületünk,mint ártatlan,ordító,kis angyalkák.pihe puha a bőrünk, imádnak minket, holott még semmire se vagyunk képesek, csak vagyunk és hagyjuk hogy kiszolgáljanak bennünket és imádjanak.olyan ez mintha egy kicsit valamiféle Istenek lennénk.

telnek az évek, az imádat átvált szeretetté, már nem szolgálnak ki minket,meg kell tanulnunk rengeteg dolgot, minden egyes napunkon tanulnunk kell valamit, tanulás az evés, a játék, a fürdés, a szeretet, a ragaszkodás, de még mindig kis Istenek vagyunk.

kezdünk felnőni, már nem kell mindennap tanulnunk,bár most is tanulunk csak sokkal fontosabb dolgokat, mint az emberi viselkedés, a kapcsolatok, a halál, a világegyetem miértjei.már mindent magunknak kell megcsinálni, senki nem rajong körbe minket, saját magunkon áll, hogy felemelkedünk vagy elbukunk. most már nem vagyunk Istenek,mi szolgáljuk a mi kis csodalényeinket, mi imádjuk, mi szolgáljuk a test a testünkből, vér a vérünkből született apróságokat.

megöregszünk,lerobbanunk, egyre több betegséggel küzdünk. minket féltenek, minket védelmeznek, de hiába teszik ez ellen nincs semmilyen csodaszer, nem használ a pénz, és nem használ semmilyen szeretet sem, mert a halál a fejünk felett lebeg, ez ellen nem tudunk tenni.

már csak emlékek vagyunk, egy test a földben,amibe még kapaszkodhatnak, hogy valóban léteztünk. nem marad utánunk már csak szomorúság, és régi szép emlékek, nem vagyunk többé..

"mert ez az élet rendje.."

emberi kapcsolatok

Miért akarunk annyira megfelelni másoknak?

Miért fontos hogy mit gondolnak rólunk?

Tudom sokan most hőbörögnek: " Ez nem is igaz! Ők senkinek sem akarnak megfelelni!"

De most akkor őszintén! 

Nézzetek magatokba!!

Nem akartok megfelelni a szüleiteknek, a barátaitoknak,a szerelmeteknek, a főnöknek,MAGATOKNAK?

Valakinek mindig meg akarunk felelni! Nem mindig azért mert muszáj vagy kell, hanem mert bizonyítani akarunk!

Be akarjuk bizonyítani hogy a legvégén mikor véget ér számunkra ez az egész körforgás,akkor a célok, álmok,tervek mind valóra váltak és nincs mit megbánnunk..

Ugye máris elgondolkoztatok azon hogy Ti nem akartok megfelelni senkinek?

De igazából nincs is ezzel semmi baj.

Hiszen míg küzdesz addig legalább érzed hogy élsz..!